Nyhetsbrev från tävlingskommittén

Hej!

Äntligen börjar det att bli dags att damma av golfklubborna.

Nu är det dags att planera för kommande tävlingssäsong. Och vi behöver hjälp!

Innan vi ber om hjälp vill vi tacka för ideer och förslag som vi fick in i höstas och som hjälpt oss att planera 2016.

Först litet spännande info.

Två trivselkvällar är redan fastlagda:

12 maj: Regelkväll med Ulf, som fortsätter sin golfrunda på Fjällbacka

02 juni: Hjärt och Lungräddning med Helena Eriksson

Notera datum och skriv in i din kalender.

Den tredje kvällen vill vi göra i sommar: puttävling, grillning och musik. Vi återkommer senare med mer info.

Kom med ideer till höstens trivselkvällar.

Ju fler vi blir ju roligare är det för alla.

Fler vill vi också ha med på matchplay- tävlingen, som går under hela säsongen och börjar i juni. I år testar vi en mixed greensome. Hitta någon trevlig som du vill spela med och anmäl er (mer info får du gärna av oss)

Tiger/Rabit tävling, som innebär att du (30-54 hcp) spelar tillsammans någon med mer erfarenhet. Huvudsaken är att en rel. nybörjare skall få möjlighet att gå runt banan och få hjälp av någon med golferfarenhet och kunnande.

Även i år behöver vi hjälp till våra tävlingar.

Vår förhoppning är att det finns medlemmar som kan tycka att detta kan vara både kul och givande, ett bra sätt att lära känna andra medlemmar

Vi behöver all hjälp vi kan få.

Receptionen sköter lottning, utlämning och inmatning av scorekorten.

Det är bra om det kan finnas två tävlingsledare för en vanlig lördagstävling. En som starter och en som tar emot spelarna.

På så vis går det att vara tävlingsledare och ändå kunna vara med och tävla.

Det spelas även andra tävlingar som det behövs funktionärer till.

Hör med en av dina golfvänner, kanske kan detta vara något som ni vill ställa upp på!

Ring till klubben( Bente 0525-31150) eller någon av oss

Fia Alderin ( 0763 28 21 69 ) och Lena Pettersson( 0706 35 16 28) starkt stödda av Ture Eriksson

Vi behöver er hjälp - Väl mött!

Tävlingskommittén