Månadsbrev banan december

Foto: 2022-12-01, Hål 13

Foto: 2022-12-01, Hål 13

Hej,

December månad och juletider står för dörren.

November har varit en produktiv månad för oss på banan, vi har bla tömt bevattningen, renoverat röd tee hål 16 och grävt ur greendammen på 1:an. Kulverterat diket på 5:an och tagit bort den gamla provisoriska greenen på 18`s fairway. Vi har även asfalterat gångvägen vid 14 tee, samt under taket på rangen och påbörjat en liten förstorning av dammen närmast green 4 och i samband med detta även kulvertering av diket som går från denna damm. Det har även varit full fart med röjningar och verkstadsarbete. Ja då var även mörka november över, och fort gick det!

Den 2 dec stängde vi sommargreenerna. Det är nu kallare väder på ingång samt att vi har ett ökat svamptryck runt greener som ligger till grund för beslutet. Kan vara så att det är färdigspelat på sommargreener för i år men just nu är greenerna stängda tillsvidare.
Vi kommer att införa ett totalt vagnförbud på banan under vintern. Detta gäller från och med 5 december och mer information om detta hittar du under nyheter på hemsidan.     

Jag vill passa på att tacka mina fasta kollegor på banan Örjan, Sverker och Ingemar samt B-O på lång säsong ni gör ett fantastiskt jobb! Även Ture och Sandra som styr skutan från klubbhuset fantastiskt bra och vår duktiga krögare Jonas samt Robert som bla sköter rangen. Tack till all säsongspersonal. Vi har även den bästa styrelsen man kan tänka sig med Håkan i spetsen. Vi får inte bara till en bra bana vi får även till en bra arbetsplats och det ena ger det andra.  Vilket gäng vi är, Tack!

Nu ser jag och resterande personal fram emot lite härlig julledighet.

God Jul Och Gott Nytt År önskar vi alla medlemmar och gäster!

Med vänlig hälsning Robert Molin / Banchef

Fler artiklar

Namn Datum
Månadsbrev banan september 2023-09-01
Medaljörer DM H-80 BDGF 2023-08-15
Månadsbrev banan augusti 2023-08-02
KM 2023 2023-07-28
Regler gällande hundar på banan 2023-07-14