Fjällbacka Golfrestaurang

Hej Alla medlemmar

Jag heter Jonas Sand och tillsammans med min familj (fru och två barn) har vi äran att ta över och driva Golfrestaurangen på Fjällbacka Golfklubb. Vi är bosatta i Tanumshede.

Sedan 2003 har jag varit aktiv inom restaurang/krogbranschen och testat på det mesta.

De flesta av er kanske känner igen mig från tiden på Hamburgsunds fisk, Bååthaket eller min egna krog i Grebbestad 2015-2017. Jag har också jobbat på bl a Sjömagasinet, Grand hotell Marstrand, Strömstad spa, Nösunds värdshus, Orust blommor för att nämna några.

På fritiden är det mycket idrott och matlagning som står på schemat. Jag sitter med i styrelsen Svenska Kockars förening Väst och är lagmedlem i Culinary Team West of Sweden (merit är två VM-Silver, 2006 & 2018).

CATERING – boka oss redan nu inför sommarsäsongen!

Redan nu tar vi emot bokningar för catering – dagtid som kvällstid. Finns önskemål om att laga mat hemma hos er – inga problem – vi kommer till er.

Vi finns på Facebook och Instagram och vi är mer än tacksamma ifall ni FÖLJER, GILLAR och/eller DELAR oss!

Har ni frågor eller vill boka? Tveka då inte - utan hör av er!

Ni når mig lättast på:

Mobil 0735 - 11 44 59 eller mail sand_jonas@hotmail.com

Min familj och jag ser fram emot en riktigt rolig säsong och många år framöver hos er!

Väl mött!

Mvh Jonas Sand