Samarbetande hotell

Nedan följer hotellen vi har samarbete med. Kombinera golf i världsklass med avslappning hos någon av våra hotellpartners.

TanumStrand

 

TanumStrand är en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar med 160 rum, 99 stugor och egen gästhamn. Hotellet, som är öppet året runt, ligger alldeles vid Skagerraks strandkant, och kan ta emot upp till 1000 gäster för övernattning, middag, möten och aktiviteter. På TanumStrand kan du runda av golfdagen med en riktig god middag och en avkopplande relax på Spa Horisont. Golfpaket är bokningsbart vår, sommar och höst. Stanna en eller flera nätter. Passer bra for grupper, par och venner.

 

Klicka här och läs mer om TanumStrands Golfpaket

 

Priser från 2020 kr per person

 

 

 

Stora Hotellet 

Stora Hotellet  är ett charmigt hotell med hög standard i centrum av Fjällbacka. Hotellet har 23 rum med totalt 52 bäddar. Här bor ni i rum inspirerade av storytellingen kring Kapten Klassens resor runt om i världen. Vi lägger stor vikt vid maten. Här finns dessutom goda konferensmöjligheter och vårt havsnära läge inbjuder till spännande aktiviteter oavsett årstid.

 

Klicka här för att läsa mer om hotellpaketen hos Stora Hotellet

 

FRÅN 1495:-/person

Tanums Gestgifveri


Hotellet bjuder på en anrik historia med familjär miljö. Beläget centralt i Tanumshede.

Klicka här och läs mer om Tanums Gestgifveriets Golfpaket

 

PRIS FRÅN: 1450:- per person

Rasta Håby


Anläggning ligger i Munkedal och har personlig service och butik som är öppen dygnet runt. Bekvämt boende och en restaurang.

Klicka här och läs mer om Rasta Håbys Golfpaket