Månadsbrev banan januari

Foto: 2019-12-31, Hål 7

Foto: 2019-12-31, Hål 7

Hej!

Januari månad och vi har ett nytt härligt år framför oss.

Denna månad blir det inte mycket kvar av när vi börjar jobba igen efter julledigheten. Det vi till att börja med skall ta tag i är verkstadsarbete och renovera diskrummet i restaurangen. Om det inte är tjäle i marken skall vi dränera och om det är tjäle kommer vi köra materialtransporter ute på banan. Ett projekt som startar i dagarna är att vi kommer ta bort resterande av skogen vid hål 10. Skogen är fullvuxen och börjar få skador. Detta jobb kommer att vara klart till påsk då det är tillsnyggat och timmer samt ris är bortkört.   
Vi avslutade 2019 med dräneringsjobb, maskinvård, fastighetsvård samt snickrade och snyggade till runt klubbhuset. Vi körde en del röjsåg och städade banan på vass efter högvatten m.m.

Vi lämnar ett bra år bakom oss, och vi har fått väldigt mycket beröm för banan, vilket vi är glada över! Jag är övertygad om att skall vi ha en bra bana så börjar det med personalen som jobbar på den. 2019 var det ett riktigt gött gäng som jobbade på banan, alla var intresserade av yrket och ville leverera en bra banan till er. Alla tjänster inför 2020 är inte klara än men min förhoppning är att vi blir samma goa gäng i år!

Banan ser i skrivande stund väldigt bra ut! Vi har två månader kvar som är lite luriga men att det ser så här bra ut nu är en vinst! 

God fortsättning!

Med vänlig hälsning Robert Molin/Banchef