Månadsbrev banan mars

Hej!

Mars månad och vi kommer öppna sommargreenerna.

Har vi vädret med oss kommer vi att öppna banan på sommargreener denna månad. Men som vanligt på Fjällbacka vill vi inte bara sticka ner flaggan och öppna, utan vi vill öppna med lite klass ex. klippa över banan och snygga till bunkrar efter vintern. Vi håller er uppdaterade på vår hemsida och Facebook när det närmar sig.
Kommande jobb på banan och fastigheter är bla. att riva huset vänster om 11:ans fairway, bygga en konferenslokal i gamla shopen och renovera färdigt diskrummet i restaurangköket. Vi kommer även att fortsätta dräneringsarbetet, starta upp bevattningen på banan och sist men inte minst förbereda banan för öppnandet av sommargreenera.
Månaden som vi har bakom oss har varit ganska bråkig vädermässigt med flera omgångar av högvatten som täckt stora delar av banan, men jag vill poängtera att under mina 22 år här har högvattnet aldrig skadat gräset, bara våra ryggar efter allt städ av vass och bråte. Övrigt har vi röjt mycket, dränerat, kört på med fastighetsvård samt öst på i verkstaden.

Många banor säger upp sina anställda under vintern. Men inte vi på Fjällbacka GK, här utvecklar och förbättrar vi bana samt fastigheter för er under just vintern, och vi har fullt upp!

På banan är säsongspersonalen spikad förutom sommarpersonalen och vi blir dream team från förra året. Söker du sommarjobb hör av dig till mig på robert@fjallbackagk.se. Det är till din fördel om du har maskinvana och/eller är golfare samt är minst 18 år. 

Nu närmar vi oss säsong!

Med vänlig hälsning Robert Molin/Banchef