Månadsbrev banan mars

Foto: Green 15 , 2017-02-28

Foto: Green 15 , 2017-02-28

Hej!

Mars månad och våren är på ingång!

Vad hände på bana under februari:
Vädret har som vanligt varit växlande mellan värme och kyla, dock ingen direkt snö att räkna med. Denna månad passade vi på att köra lite massor på tjälen. Vi har även kört ut ris och timmer från banan efter röjningar och nedblåsta träd. I övrigt så har det varit mycket kontorsarbete för mig under denna månad. Örjan har kört på för fullt i verkstaden med våra maskiner. Roger och Fredrik har haft fullt upp med målningar, snickerier, banvård och röjningar samt trädfällningar.

Vad kommer att hända på banan under mars:
Vi får hoppas på bra väder så vi snart kan öppna sommargreenerna igen! Just de nu är vi snart där igen, med spel på sommargreenerna. Vi kommer öppna så fort vi har ett stabilt väder, så ha koll på vår hemsida och facebook för mer info när vi närmar oss. Förra året öppnade vi 24:e mars. Återigen så styr vädret våra jobb men går vi mot ett öppnande av sommargreener så kommer vi få fullt upp med allt som hör detta till som: klippa, fixa bunkrar, sätta ut soffor, starta bevattningen, dressa, städa banan m.m. Övriga jobb som ligger i pipeline är bla. färdigställande av våra vinterprojekt, som ny bevattning på 6:an och nya tee på hål 5 och 18.

Vi har några lediga tjänster på banan inför säsongen. Är du eller någon du känner intresserad så hittar ni mer info om tjänsterna under banan på vår hemsida.    

Nu är det hög tid att börja putsa golfklubborna för snart öppnar vi!

Med vänlig hälsning Robert Molin/Banchef