Månadsbrev banan juli

Juli månad och värmen är här!
 
Vad hände på banan under juni:
Juni startade kall och blåsig. Och apropå blåsigt så började våra nyplanterade träd på fyran må dåligt, expertis inkallades och diagnosen löd att de var sönderblåsta. Vilket vi faktiskt kan se på fler träd som står utsatta. Det brukar blåsa här men denna våren tar alla priser.
Vi har för en kort stund varit uppe i full bemanning på banan innan våra semestrar började. Detta gav oss utrymme att putsa över hela banan, rangen och slänten vänster om 4:ans tee. Vi har även byggt om parkeringen till bananställda, satt granitstolpar vid vägen upp till 17 tee, och till alla sliceare`s glädje dränerat blöthålet höger om 1:an. Vi fick även klämt in en greendressning i slutet av månaden. Nils och Jonathan började sina sommarjobb, välkomman tillbaka!
 
Vad kommer hända på banan under juli:
Förhoppningsvis så blir det sommarväder! Vi kommer att gå upp i pik angående golfspel och banan kommer vara full från morgon till kväll.  Några av er kommer att träffa på oss och våra maskiner där ute med allt från fairwayklippare till röjsågar. Tänk då på att vi är där för att göra banan bättre för dig och inget annat.  Inga stora jobb ligger planerade denna månad, rutinjobben rullar på.  
 
Banan visar upp en bra klass. Jag vill passa på att tacka för allt beröm vi får. Känns riktigt kul, det är ju för er vi jobbar!
 
PS. Glöm inte bort vår restaurang som med våra nya krögare Pär och Nichlas visar upp en riktigt bra kvalité. Så har ni problem med att styra upp lunchen eller middagen så gör dem ett besök. Här finns ju också möjlighet att boka in större sällskap som ex. fester, bröllop, eller föreningsmöten i en fantastisk miljö med underbar mat och fulla rättigheter, ni kommer inte att bli missnöjda! Har du funderingar så tveka inte att ringa restaurangen på 070-246 31 84.
Bra att veta är ju att vi har en stor hållplats för buss som tar dig både norr och söder utanför golfklubben vid 163:an, ca 400m från restaurangen.  Viktigt att tillägga är att alla är välkomna hit golfare eller inte!  
 
Till sist några saker du skall tänka på:
Vår säkerhet, invänta klartecken och släckt varningsljus.
Laga ditt nedslagsmärke.
Lägg tillbaka HELA krattan i bunkern.
 
Med vänlig hälsning Robert Molin/Banchef