Juniorkommittén

Välkommen till juniorsidan för golfsäsongen 2017

Uppstart
Vi kommer att starta upp våra aktiviter vid påsk.

Träningar
Vårträningen inleds under april månad och därefter kommer det att finnas träningstillfällen ända fram till oktober.

Måndagstävlingar
. Anmäl dig senast lördag före tävling på anmälningslistorna på anslagstavlan eller i receptionen.

Vill du tävla mer? Anmäl dig till Skandia Tour Distrikt-tävlingarna!
Skandia Tour Distrikts tävlingar är öppna för alla juniorer under 21 år, med officiellt handicap och som tillhör klubb inom distriktet Bohuslän Dal. Sex tävlingar kommer att genomföras under 2017. Anmälan görs på anmälningslistor direkt till arrangerande klubb via tävlingskalendern. Vill du ha hjälp kan du kontakta receptionen i klubbhuset.
Detta är ett utmärkt tillfälle att spela på andra banor i närheten och att lära känna nya golfkompisar på andra klubbar i distriktet! Se tävlingsprogrammet under rubriken Tävlingsprogram 2017.

Välkommen till en händelserik och rolig golfsäsong!
Juniorkommittén

PS.
Kom ihåg att titta in på hemsidan med jämna mellanrum. Här samlar vi all aktuell information som rör juniorverksamheten.

Juniorkommittén består av:
Tomas Lignell ordf.