Lediga tjänster på Fjällbacka Golfklubb

14 mil norr om Göteborg vid Anråsälvens mynning sträcker sig Fjällbackas vackra golfbana. Banan har 18 hål och är rankad bäst i Bohuslän. På elva av hålen är vatten med i spel och det nervkittlande första utslaget sker över älven där den möter havet. Fjällbacka GK är en klubb med god ekonomi och som ständigt satsar på banan. Vår filosofi är att nyckeln till en bra bana och god service är att banpersonalen trivs och har kul på jobbet.

Vi har 3 tjänster kvar att fylla. 1 heltidsanställning och 2 sommarjobb. Så vill du ingå i ”världen bästa jobbgrupp” tveka inte att söka.

Heltidsanställning:
Det som ingår i heltidsanställningen är alla förekommande skötselmoment under växtsäsongen som klippning, puts, arbete med traktor, m.m. Under lågsäsongen är det snickerier, fastighetsvård, maskinservice, trädfällnig, röjning, ombyggnationer samt bevattningsarbete som gäller. Under växtsäsongen ingår schemalagd helgarbete. Det är viktigt att du har hög arbetsmoral, vilja att lära dig nya saker, är punktlig och har samarbetsvilja, men kan jobba självständigt. Sista ansökningsdag är 22 februari.
Vi ser gärna att du har följande:

• Tidigare erfarenhet av arbetet på golfbana
  • Utbildningar som kan vara positiva i yrket
  • Kunskap i traktor och maskinkörning
  • Kunskap i röj och trädfällning
  • Kunskap i maskinservice
  • Kunskap i snickeri

Sommarjobb:
Det som ingår i sommarjobben är bla. klippning, puts, hålflytt och bunkerkrattning. Sommarjobben löper mellan mitten av juni till mitten av aug. Vi börjar tidigt på morgonen men kommer i gengäld hem tidigt på eftermiddagen. Schemalagt helgarbete ingår. Rekryteringen sker löpande.
Vi ser gärna att du har något av följande:

• Utbildning som kan vara positiv i yrket
  • Medlem på Fjällbacka GK och erfarenhet av golf
  • Erfarenhet av grönyteskötsel/lantbruk
  • Hög arbetsmoral och är positiv till yrket
  • Maskinvana

Varmt välkommen med din ansökan till banan.fjgk@telia.com För mer information kontakta mig på 070-600 49 75

Robert Molin/Banchef Fjällbacka GK

Årsmöte Fjällbacka Golfklubb 2018 2018-08-19