Juniorläger våren 2018

Helgen 13-14 april var det åter igen dags för ett mycket efterlängtat juniorläger i Fjällbacka Golfklubbs regi. Lägret var iår förlagt till PGA Sweden National-banan i Skåne.

Tiiiiiidigt på fredag morgon lämnade två minibussar parkeringen på klubben i Fjällbacka. Ture Eriksson och Christian Döbeln var de två självutnämda chaufförerna som blev väl underhållna av våra 14 juniorer med all sorts musik under hela resan. Väl framme bytte chaufförerna skepnad och blev en "fullblodstränare" och en "proffsfotograf".

På PGA-banan i Skåne fick de njuta av minst 10 grader varmare temperatur men framför allt mer vind än vad vi är vana vid hemifrån. Kombinera det med en tjock dimma, så har du härliga förutsättningar för ett lärorikt golfläger.

Förutom allt nötandet på rangen spelades både Lakes Course och Links Course.

Juniorerna som var med på lägret var: John Karlsson, Malte Döbeln, Fred Döbeln, Samuel Eriksson, Isak Eriksson-Krabbe, Henrik Ståhle, Oscar Ahlström, Ludvig Karlsson, Carl Sedén, Oscar Åkerberg, Philip Nilsson, Hanna Hakeröd, Hanna Grimberg-Lignell, Andrea Grimberg-Lignell.

Taggade knattar på söndagens träningen! 2018-12-04
Månadsbrev banan december 2018-12-03